Last Ned, Hele Filmen Cold War med Norsk Tekst

Forums Deeper State Approved Recipes Last Ned, Hele Filmen Cold War med Norsk Tekst

This topic contains 0 replies, has 1 voice, and was last updated by  Hansel 9 months ago.

 • Author
  Posts
 • #79471

  Hansel
  Participant

  Tittel: Cold War

  Se Cold War Online

  Bruk koblingene nedenfor for å se Cold War full film online stream

  Streaming eller LAST NED ==> https://freehdwatch.club/no/?film=9#deeperstateketo122218

  .
  .
  .
  .
  .
  Det første kommersielle streamingproduktet dukket opp i slutten av 1992, og ble kalt StarWorks og aktivert på forespørsel MPEG-1 fullfilmsvideoer for å bli tilfeldig tilgjengelig på bedriftens Ethernet-nettverk. Starworks var fra Cold War Starlight Networks, som også pionerer live video streaming på Ethernet og via Internet Protocol over satellitter med Hughes Network Systems.

  Andre tidlige selskaper som opprettet streaming media teknologi inkluderer RealNetworks Cold War (såkalt Progressive Networks) og Protocomm begge før bred spredning av World Wide Web-bruk, og når weben ble populær på slutten av 90-tallet, ble streaming av video på Internett blomstret fra Cold War oppstart som VDOnet , kjøpt av RealNetworks, og Precept, kjøpt av Cisco.

  Microsoft utviklet en mediaspiller kjent som ActiveMovie i 1995 som tillot streaming media og inkluderte et proprietært streamingformat, som Cold War var forløperen til streamingfunksjonen senere i Windows Media Player 6,4 i 1999. I juni 1999 introduserte Apple også et streaming mediaformat i sin QuickTime 4-programmet.

  Det ble senere også utbredt Cold War på nettsteder sammen med RealPlayer og Windows Media streamingformater. De konkurrerende formatene på nettsteder krevde hver bruker å laste ned de respektive programmene for streaming og resulterte i at mange Cold War brukere måtte ha alle tre programmene på datamaskinen for generell kompatibilitet. Cold War

  streame film på nett

  Cold War dvd butikk

  film på nett Cold War

  morsomme filmer

  Cold War se film på nettet

  aktuelle filmer

  Watch Cold War Gratis Ingen nedlasting

  lei filmer

  film side

  streame filmer på nett Cold War

  gratise filmer på nett

  trolljegeren film

You must be logged in to reply to this topic.